Psziché és irodalom...

3 000 Ft

Méret: A/5

Oldalszám: 170 oldal

Borító: Keménytábla

ISBN:: 978-615-01-1404-0

Kiadó: Szerzői kiadás

Bemutató:

Mihez kell bátorság az életben?

A haragom megmutatásához vagy az elfojtáshoz? Önmagam feladásához vagy felvállalásához? Pusztításhoz vagy az alkotáshoz?  Vajon felépíthetem-e önmagamban, amit mások lerombolnak bennem? Gyakran felteszik nekem ezeket a kérdéseket beszélgetőtársaim és mindig bizonyságot kapok életük példájával, hogy mindig van remény.

Végtelen tisztelettel köszönöm a könyv írójának, hogy az elsők között lehettem, akiknek kötetét megmutatta. Feltárta alkotásaival azt az énjét, ami mindegyikünkben ott van, amit mindegyikünk őrizni szeretne, amihez talán a legnagyobb bátorság kell, hogy szembenézhessünk az érzékeny önmagunkkal.

Ezen csodálatos versek számomra az bizonyítják, hogy az alkotás lehetősége mindenkié, életünkkel való szembenézés ugyanakkor csak azoké lehet, akik megdolgoznak érte, az érzékenyeké és bátraké.

Szeretettel ajánlom Kovács Lambert verseit azoknak, akik önismereti úton járnak, változni akarnak…

Déri Marcell

A csomag kézhezvételekor ellenőrizd, hogy nem sérült-e a csomag. Ha látsz rajta sérülést ne vedd át a futártól, írjatok jegyzőkönyvet. A fizikai sérülésről szóló jegyzőkönyvvel együtt tudok reklamációt elfogadni. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email